Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Ocak Ayı 3.Birleşim Toplantısını gerçekleştirip, yoğun geçen çalışmalarını tamamladı.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleşen Ocak Ayı 3.Birleşim Toplantısında açılış ve yoklamanın ardından 05 Ocak 2023 Tarihli 2.Oturum Toplantısının karar özeti kabul edildi.

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşilyurt İŞGEM İle Yeşil Gıda Seracılık Tarım ve Hayvancılık Limited Şirketlerinin sermaye artırma taleplerini görüşüp onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Koyunoğlu ile Zaviye mahallelerinin ulaşım sistemlerinin geliştirilerek bölgede ve kent bütününde erişilebilirliğinin güçlendirilmesinin yanı sıra sosyal-kültürel ve teknik altyapı gereksinimlerinin karşılanarak yaşam kalitesini yükseltilmek amacıyla İmar Komisyonu tarafından hazırlanan 25 Etap Revizyon Uygulama İmar Planını kabul etti.

Konak mahallesi 350, 351, 4263 ve 4624 nolu parsellerde değişiklik taleplerini dosyada olması gereken evraklar tamamlanana kadar İmar Komisyonu raporu doğrultusunda gündemden çıkarılmasına karar veren Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yaka Mahallesi 182 ada 138 parseldeki imar plan tadilatıyla ilgili gündem maddesinin ertelenmesine karar verdi.  

Yeşilyurt Belediye Meclisi Kaynarca bölgesi 20.Etap Revizyon Uygulama İmar Planıyla birlikte Mollakasım Bölgesi 2.Etap Revizyon Uygulama İmar Planı, Aşağıbağlar Bölgesi 8.Etap Revizyon Uygulama İmar Planı ve Yeşiltepe Bölgesi 22.Etap Revizyon Uygulama İmar Planlarına askıda yapılan itirazları tek tek görüşüp onayladı.

Kuluncak Belediye Başkanlığının araç talebiyle ilgili gündem maddesini kabul ettikten sonra Ocak Ayı çalışmalarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantısı için 1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 14:00’da yeniden bir araya gelecek.