YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI;

 

"Bayramın Manevi Ruhu Zor Günleri Atlatmamızda Hepimize Güç Verecektir"

 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Deprem felaketiyle yaşadığımız derin acı ve hüzünle birlikte Ramazan Bayramını buruk bir şekilde yaşayacağız.Bayramın dayanışma ve paylaşma ruhu bu zor günleri atlatmamızda hepimize güç ve moral verecektir." dedi.

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Onbir Ayın Sultanı Ramazan Ayını uğurlamanın hüznünü yaşadıklarını ifade ederken, " Bayramlar insanların birbirleriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik ve sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, milletimizi birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. İçerisinde bulunduğumuz zor günler nedeniyle buruk bir bayram geçirmek durumunda kalıyoruz. Her zamankinden çok daha fazla yardımlaşma ve dayanışmaya ihtiyacımız olan bu günlerde milletçe saflarımızı daha fazla sıklaştırmalı, Ramazan`ın özünde yer alan manevi duygularla gönlümüzü tüm kardeşlerimize açmalıyız. Türk Milleti olarak dün olduğu gibi bugünde milli ve manevi duygularımızın gücüyle bu zor sürecin de üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum. 

 

Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın tüm insanlığa huzur, sağlık, esenlik ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum." dedi.